Prevod vzorčnega Moodle predmeta

Prevod vzorčnega Moodle predmeta

by Mitja Podreka -
Number of replies: 2
Vodja Moodle skupnosti Helen Foster je na forum slovenskega predmeta na moodle.org naslovila spodnjo prošnjo. Bi bil kdo pripravljen prevesti vzorčni predmet? Bi kdo dal na razpolago svoj predmet?

-----------------------

Firstly, apologies for posting in English, rather than in Slovenian...

You've probably come across our Moodle demonstration site demo.moodle.org, which enables people to try demo courses as a student, teacher or administrator.

Currently all our demo courses are in English, however we'd really like to have courses in other languages too.

Would you like to translate the English Moodle features demo course into Slovenian? Or perhaps you would like to donate a real course which illustrates how some of the features of Moodle can be used? If so, please see Moodle demo courses for more details.

If we can add a Slovenian course to demo.moodle.org, hopefully this will encourage new Slovenian-speaking Moodlers!

Best wishes,
Helen

Odg: Prevod vzorčnega Moodle predmeta

by Alja Isaković -
Po moje bi lahko prevedli kar ta njihov vzorčni predmet, saj kot vidim, tu ni veliko za prevesti. Se tudi javljam za prevod, če ni drugih prostovoljcev smile

Razen če kdo nima na svojem Moodlu že kaj podobnega narejenega?

Odg: Prevod vzorčnega Moodle predmeta

by Mitja Podreka -
Prevedel sem veliko večino vzorčnega predmeta, manjka samo prevod preostanka predstavitve modula Lekcija, ki ga bom prevedel ob naslednji priliki (razen, če se kdo javi za pomoč).
Popravki prevoda so seveda dobrodošli.

Slovensko različico najdete na naslovu http://demo.moodle.net/course/view.php?id=618

Ta spletna stran je še posebej koristna, ker vam je na njej omogočen študentski, učiteljski in tudi administratorski dostop do Moodla. Vsebina se obnovi vsako polno uro, tako da lahko vsebino po mili volji spreminjate in pokvarite.