Dobrodošli na portalu Moodle.si! režanje

Ideja o portalu Moodle.si je nastala na Fakulteti za management v Kopru, kjer si nas je nekaj Moodle oboževalcev zaželelo svoje izkušnje deliti z ostalimi uporabniki spletnega učnega okolja Moodle.

Portal je namenjen druženju in spoznavanju uporabnikov okolja Moodle v Sloveniji, predvsem pa izmenjavi izkušenj in bogatenju znanja. Pomlad 2014 je skupnosti prinesla novo skrbništvo in novo preobleko. 

Vabimo vas, da ustvarite nov uporabniški račun na portalu Moodle.si, nam v svojem profilu zaupate nekaj malenkosti o sebi ter začnete uporabljati dejavnosti portala, ki so namenjene spoznavanju ter izmenjavi informacij. Vabljeni ste k pisanju svojega bloga in k branju ter odpiranju zanimivih diskusij na Splošnem forumu Moodle.si.

Učitelji in skrbniki spletnih učnih okolj ste vabljeni tudi k predmetu Diskusije za učitelje/mentorje. Za vključitev v predmet se prijavite v portal Moodle.si ter vnesite geslo za predmet, ki ga dobite pri skrbniku vašega učnega okolja, ki je naveden v seznamu učnih okolij Moodle v Sloveniji. Če želite kot skrbnik učnega okolja Moodle pridobiti geslo za vstop v predmet za vas in vaše sodelavce, nam to sporočite preko elektronske pošte.

Za morebitna vprašanja ali pomoč pri uporabi portala smo vam seveda na voljo preko foruma pomežik

Želimo vam prijetno in koristno uporabo portala!

Odkrita napaka v kodi, odpravi jo lahko programer: Failed to unserialise data from file. Either failed to read, or failed to write.

Več informacij o tej napaki